Bij Sacado heb jij de regie

Jij en jouw zorgbehoefte staan bij ons centraal.

Betrouwbaar

Iedereen heeft zijn eigen       en geschiedenis. Daarom is jouw leefomgeving ons startpunt. We willen jou graag leren kennen. Samen brengen we jouw situatie in kaart en stellen we een begeleidingsplan op, dat Mijn Plan heet. Daarin staan ook de doelen waar we aan werken. Elke zes maanden bespreken we het plan, en als het nodig is passen we het aan. Ook kijken we samen hoe we je in contact kunnen brengen met de juiste instanties en hoe je een stevig netwerk opbouwt. Zo krijg je altijd de zorg of hulp die bij jou past.

rugzak.png

Wij doen wat we zeggen

Betrokken

Wij zijn er voor jou

Bereikbaar

Ook buiten kantooruren

Behulpzaam

We helpen je op alle leefgebieden

Bevlogen

Wij helpen jou je talent te benutten

Alle leefgebieden

Onze Coaches werken met een integrale aanpak. Dat wil zeggen dat we kijken naar alles wat in jouw leven belangrijk is: je woonplek, je werk of dagbesteding en je sociale omgeving.

Sacado is altijd bereikbaar

Coaches van Sacado zijn gemakkelijk bereikbaar per telefoon, Whatsapp, e-mail of Skype. Zij zullen jou persoonlijk en op afstand kunnen bijstaan. Als het nodig is, bieden ze directe ondersteuning, ook buiten kantooruren en in het weekend. In geval van nood is Sacado 24 uur per dag bereikbaar. Op deze manier voldoen we aan de behoefte om direct en op elk gewenst tijdstip zorg te leveren aan onze cliënten. 

"Sacado doet wat nodig is voor jou, ongeacht de tijd en plaats"

Mijn Plan

Jouw begeleidingsplan heet Mijn Plan en staat in een veilige digitale omgeving. Als cliënt denk, kijk en schrijf je mee aan je eigen plan. Om ervoor te zorgen dat jij je verhaal niet steeds opnieuw hoeft te vertellen, kunnen alle betrokkenen in het plan werken. Sacado registreert in het systeem Mextra. Daarin kunnen jij, je sociale omgeving, de opdrachtgever en netwerkpartners kijken hoe het met jouw begeleiding gaat. 

Ons werkgebied

Sacado is actief in de omgeving van Wageningen, Rhenen, Ede en Veenendaal*. We hebben geen wachtlijst. Mocht het toch gebeuren dat onze Coaches  allemaal zijn ingezet, dan zoeken we via ons netwerk naar een geschikte oplossing

Schermafbeelding 2019-09-18 om 10.46.37.
Nazorg

Wanneer we de begeleiding afronden, verdwijnen we niet uit beeld. We willen voorkomen dat je er ineens alleen voor komt te staan. Jouw Coach biedt nazorg. Dat wil zeggen dat hij of zij nog contact met je houdt. Wel zal het contact minder intensief zijn en meer gericht op zelfredzaamheid. Tijdens het traject helpen we je namelijk met het opbouwen van een eigen netwerk. Het is de bedoeling dat je hier uiteindelijk ook zelf op terug kunt vallen en je coach uiteindelijk niet meer nodig hebt.  

Samenwerking

Sacado Zorg werkt samen met ketenpartners als Het leger des Heils, FACT-teams GGZ, Pro Persona, wijkteams en de reclassering. Bekijk ook andere samenwerkingpartners.
 

* Alle gemeenten waar Sacado Zorg actief is: Wageningen, Rhenen, Ede en Veenendaal.