Veenendaal, Utrecht
0318250011
Volg ons op
Zoek
Veenendaal, Utrecht
0318250011

Ik wil hulp!

Je zit al een tijdje niet lekker in je vel. De problemen lijken alleen maar groter te worden en stapelen zich op. Bij Sacado kunnen we jou helpen. We kijken samen met jou waar je hulp bij nodig hebt en hoe we jou het beste kunnen helpen. Wij vinden niets gek of raar. Wij luisteren graag naar wie jij bent en wat jij graag wilt. Jij blijft de baas over jouw eigen leven. We denken met je mee hoe je dit leven wat gemakkelijker kunt maken en problemen op kunt lossen.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Rekeningen stapelen zich op, je zit niet goed in je vel, je wilt graag aan het werk of bent op zoek naar een dagbestedingsplek, je voelt je eenzaam of hebt een conflict met de woningbouw. Dit is een kleine greep uit de zaken waar Sacado jou bij kan helpen. Kortom helpen wij jou bij veel zaken waar jij in jouw leven tegenaan kan lopen en alleen niet uitkomt. Wij werken vanuit het motto: ‘Zo lang als nodig, zo kort als mogelijk.’. Dit betekent dat we doen wat nodig is om jou de handvatten te geven om weer zonder ons verder te kunnen. Als dit niet lukt of als je onze hulp wat langer nodig hebt, blijven wij naast jou staan.

Hoe werken wij

Onze coaches kijken samen met jou naar alles wat in jouw leven belangrijk is: je woonplek, je werk of dagbesteding, jouw sociaal netwerk en nog veel meer. Afhankelijk van wat jij nodig hebt worden er één of meerdere afspraken in de week ingepland. De coach komt bij jou thuis en helpt jou verder. Ook tussen de afspraken door zijn onze coaches gemakkelijk bereikbaar. Je kunt ons bellen, smsen, whatsappen of mailen. Als het nodig is zijn we ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.

Hoe meld ik me aan?

Wat knap dat je de stap zet om hulp te zoeken! Om je bij ons aan te melden is een verwijzing nodig vanuit de gemeente (WMO) of de Wet Langdurige Zorg. Ook hier helpen we je graag bij. Het enige wat jij nu hoeft te doen is via het contactformulier op deze pagina jouw gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat in jouw situatie passend is en wat daarvoor nodig is. Wil je ons liever rechtstreeks bellen of appen? Dat mag via telefoonnummer: 06-26546666.

Contact

nl_NLDutch