Begeleiding

 Wat heb jij in je Sacado?

 

Sacado is het Franse woord voor rugzak. Iedereen heeft een rugzak. Een rugzak die je meeneemt op de weg die je bewandelt. Sommige hebben een zware en sommige een lichtere. Hoewel er wordt gezegd dat zo'n rugzak naar draagkracht belast wordt, wil dit niet zeggen dat hij voor sommige makkelijk te dragen is. Elke ervaring die we meemaken laat op een of andere manier een spoor bij ons achter. Het belangrijke is dat dit spoor ons in de richting van groei duwt in plaats van ons met zijn emotionele gewicht vast te ketenen aan het verleden. Samen met jou coach pak jij je rugzak uit om hem weer dragelijk te maken.

''Dat valt nog niet mee zo'n         legen. Daar kan behoorlijk wat oud zeer in zitten wat allemaal keurig opgeslagen ligt in ons onderbewuste. Ondertussen kan dat oude zeer behoorlijk last geven in het heden.''

rugzak.png
Beschermd Thuis
Zorg binnen handbereik

Heb je nog een eigen woonplek, maar toch een indicatie Beschermd Wonen? Ook dan kan Sacado jou binnen je eigen vertrouwde omgeving flexibele (intensieve) zorg bieden. Zo kun je blijven wonen waar jij je prettig voelt en biedt Sacado de bescherming die jij nodig hebt.

Begeleiding
Begeleiding op maat

Alleen behoefte aan begeleiding? Niet iedereen heeft intensieve begeleiding nodig zoals bij Beschermd Thuis Wonen. Toch kun je behoefte hebben aan iemand die af en toe met je mee kijkt. Sacado biedt passende begeleiding die aansluit op jouw hulpvraag.

Begeleiding bij jouw thuis
0lLoXbAZ31o.jpg

Wij zijn in staat intensieve zorg te bieden in de thuissituatie, waardoor jij thuis kunt blijven wonen.

Je coach is betrouwbaar, bevlogen, betrokken, behulpzaam en als het nodig is 24 uur per dag bereikbaar.